REFERENSER

etcon

”RekryteringsKonsulten hjälpte oss att rekrytera till våra två största uppdrag någonsin. Samarbetet fungerade fantastiskt och vi hittade precis de kandidater vi hade hoppats på. Mycket tack vare Kristinas erfarenhet och lyhördhet.”

Björn Granqvist, VD – Etcon Fastighetsteknik AB

hemkop

”Jag och RekryteringsKonsulten har samarbetat under flertalet tillfällen och vid dessa gånger har jag blivit positivt överraskad. Inte bara det att RekryteringsKonsulten lyckats hitta kompetent personal utan även medarbetare som matchar mig till mitt ledarskap eller rådande omständigheter i butiken. Stort tack för hjälpen!”

Jesper Jangeborg, Butikschef – Hemköpskedjan AB

logga_karriarkonsulten

”Vi är supernöjda med vårt långsiktiga samarbete med RekryteringsKonsulten där Karriärkonsulten anlitar RekryteringsKonsulten att coacha, intervjuträna och stödja arbetssökande som står längre ifrån arbetsmarknaden.

 

RekryteringsKonsulten bidrar med sin proffsiga, kompetenta och ärliga återkoppling till våra deltagare utifrån en rekryterares perspektiv.

 

Tack för ett bra samarbete som vi hoppas kommer pågå ett bra tag framöver.”

Camilla Hermelin, VD – Karriärkonsulten Sverige AB

logga_starcycle

”Starcycle växer kraftigt och vi behöver ofta förstärka på personalsidan. Vi kom i kontakt med RekryteringsKonsulten med Kristina i spetsen när det var dags att förstärka.

 

RekryteringsKonsulten gick in med fullt fokus på att hitta precis den person vi behövde, inte alltid den vi tror. Vi märkte snabbt att det fanns en stor erfarenhet av rekrytering och engagemanget var ännu större.

 

Sedan dess har vi använt oss av RekryteringsKonsulten vid våra rekryteringar och vi rekommenderar dem till alla som vill lyssna!
Stort tack än en gång för det fantastiska arbete ni utför och för samarbetet vi har!”

Marcus Hedin, VD – Starcycle AB

nytorget

”Nytorget Fastigheter AB arbetar med service och säljer tjänster inom fastighetsförvaltning. Medarbetaren är vår viktigaste resurs och verktyg för att nå våra mål och ha nöjda kunder. RekryteringsKonsulten har bidragit till att vi fått bra medarbetare. Tack!”

Birgitta Cederqvist, Vice VD – Nytorget Fastigheter AB